Fes arribar les teves propostes al +60 Alt Empordà

El procés de participació +60 Alt Empordà. Propostes per a un envelliment ha posat en funcionament un espai de participació virtual a través del web del projecte http://mes60.cat/. Aquest espai s’adreça a tota aquella ciutadania de la comarca interessada en participar i fer arribar propostes  per a millorar les condicions de vida de les persones +60 al seu municipi i al conjunt de la comarca. Pots accedir a l’espai de participació virtual i fer arribar les teves propostes a través d’aquest enllaç.

Per altra banda, el procés de participació es desenvolupa de forma presencial en sis municipis de la comarca, Borrassà, Castelló d’Empúries, L’Escala, La Jonquera, Llançà, Roses i Vilafant. En aquests es duran a terme durant els mesos d’octubre i novembre diferents sessions de participació presencials adreçades a ciutadania i entitats d’aquestes localitats. Pots consultar el calendari de les diferents sessions en aquest enllaç.

+ 60 Alt Empordà. Propostes per a un envelliment actiu és un procés de participació de suport a la definició de polítiques  i accions locals d’envelliment actiu promogut pel Consell Comarcal amb la col·laboració dels ajuntaments de Borrassà, Castelló d’Empúries, L’Escala, La Jonquera, Llançà, Roses i Vilafant.

+ 60 Alt Empordà pretén obrir un procés de reflexió sobre l’envelliment actiu a la comarca amb la finalitat d’acordar prioritats d’actuació i fer una proposta de recomanacions per ajuntaments, associacions i entitats i agents locals.