Obert l’espai de participació virtual del procés +60 Alt Empordà

+ 60 Alt Empordà. Propostes per a un envelliment actiu és un procés de participació de suport a la definició de polítiques  i accions locals d’envelliment actiu promogut pel Consell Comarcal amb la col·laboració dels ajuntaments de Borrassà, Castelló d’Empúries, L’Escala, La Jonquera Llançà, Roses i Vilafant.

El procés de participació es desenvolupa de forma presencial en sis municipis de la comarca, Borrassà, Castelló d’Empúries, L’Escala, La Jonquera, Llançà, Roses i Vilafant. En aquests es duran a terme durant els mesos d’octubre i novembre diferents sessions de participació presencials adreçades a ciutadania i entitats d’aquestes localitats. Pots consultar el calendari de les diferents sessions en aquest enllaç.

Per altra banda, +60 Alt Empordà també compta amb un espai de participació virtual adreçat a tota aquella ciutadania que resideix en un municipi en que no es realitzen sessions presencials de participació o hi resideix però no hi pot assistir. A través de l’espai de participació virtual es poden fer arribar propostes o idees que millorin de les condicions de vida al teu municipi i al conjunt de la comarca. Aquestes propostes seran incorporades al procés participatiu. Podeu accedir a l’espai de participació virtual a través d’aquest enllaç.