Presentació del +60 Alt Empordà a Roses

L’equip del projecte +60 Alt Empordà. Propostes per a un envelliment actiu va presentar ahir el procés participatiu a les persones i entitats membres del Consell sectorial de la Gent Gran de Roses.

Amb aquesta presentació es dona el tret de sortida del procés de participació +60 Alt Empordà al municipi de Roses, que acollirà 3 sessions de participació els dies 14, 21 i 28 de novembre.

+60 Alt Empordà. Propostes per a un envelliment actiu és un procés de participació amb persones de més de 60 anys de la comarca per a la definició de polítiques locals i actuacions d’envelliment actiu al municipi per millorar la qualitat de vida.

El procés de participació preveu la realització de 3 sessions de treball a Roses que tindran com a objectiu millorar el coneixement sobre les situació i necessitats de les persones +60 del municipi per tal de definir línies de treball i accions i acordar prioritats d’intervenció en cadascun dels municipis que participen en el projecte.

Les sessions de participació, que es celebraran els dies 14, 21 i 28 de novembre de 16 a 18h a Ca l’Anita, estan dirigides a la població +60 del municipi i a les entitats locals. Les places del tallers són limitades, pel que és indispensable fer la inscripció prèvia a través del web http://mes60.cat/inscripcio o adreçant-se a les Oficines de Benestar Socials de Roses (c/Tarragona, 83, de dll a div, de 10 a 14h).