Primera sessió de participació del projecte +60 a Llançà

Ahir es va celebrar la primera sessió local de participació del projecte «+60 Alt Empordà. Propostes per a un envelliment» actiu a Llançà. Convocats per l’Ajuntament de Llançà i el Consell Comarcal de l’Alt Empordà, una desena de persones de més de 60 anys del municipi es van reunir amb l’objectiu de debatre i compartir les necessitats específiques que tenen les persones que viuen al poble.

Les reflexions sorgides en l’espai de treball creat serviran per seguir treballant en les properes sessions de participació a Llançà. En aquests propers tallers es buscaran estratègies i accions concretes per resoldre aquestes necessitats entre tots els agents del territori (Ajuntament, Consell Comarcal, Entitats, i també entre els veïns i veïnes). Les sessions de participació tindran lloc els dies, dimecres 2 de novembre de 9:30 a 11:30, i el dilluns 7 també de 9:30 a 11:30h, a la Casa de Cultura.

Si voleu contribuir en definir quines polítiques i iniciatives locals calen per fomentar un envelliment actiu i digne, no us perdeu les properes trobades a Llançà! Us podeu inscriure a través d’aquest enllaç o a l’Ajuntament.