Celebrada la primera sessió de participació del projecte +60 a Vilafant (Resum)

Una quinzena de persones han participat aquest dimarts 25 d’octubre en la primera sessió del procés participatiu “+60 Alt Empordà. Propostes per un envelliment actiu” a Vilafant.

+60 Alt Empordà. Propostes per a un envelliment actiu és un procés de participació per a la definició de polítiques i actuacions locals d’envelliment actiu promogut pel Pla per a la Inclusió i la Cohesió social de l’Alt Empordà 2013-2016 del Consell Comarcal de l’Alt Empordà amb la col·laboració dels ajuntaments de Borrassà, Castelló d’Empúries, L’Escala, Llançà, Roses i Vilafant.

La sessió de treball, que tenia com a objectiu debatre i compartir les necessitats específiques que tenen les persones que viuen al poble, ha evidenciat necessitats específiques en l’àmbit de la mobilitat entre els diferents nuclis urbans del municipi i amb les altres poblacions de la comarca, l’accessibilitat dels serveis de salut, i l’ús i accés a les noves tecnologies.

El treball dut ha terme ha fonamentat la coneixença entre els i les assistents, els quals s’han disposat a seguir les properes dos sessions del projecte, tindran com a objectiu es buscara estratègies i accions concretes per resoldre aquestes necessitats entre tots els agents del territori (Ajuntament, Consell Comarcal, Entitats, i també entre els veïns i veïnes). Les properes sessions tindran lloc els dies, dijous 3 de novembre de 9:30 a 11:30h,, i el dimarts 8 també de 9:30 a 11:30h, al Casal de la gent gran del nucli antic. Si tenius ganes de contribuir en definir quines polítiques i iniciatives locals calen per un envelliment actiu i digne a Vilafant, no us perdeu les properes trobades! Les inscripcions es poden fer a través del web mes60.cat, o a l’Ajuntament.