Primera sessió de participació del projecte +60 a Borrassà (RESUM)

Una quinzena de persones han participat aquest dimarts 25 d’octubre en la primera sessió del procés participatiu “+60 Alt Empordà. Propostes per un envelliment actiu” a Borrassà.

+60 Alt Empordà. Propostes per a un envelliment actiu és un procés de participació per a la definició de polítiques i actuacions locals d’envelliment actiu promogut pel Pla per a la Inclusió i la Cohesió social de l’Alt Empordà 2013-2016 del Consell Comarcal de l’Alt Empordà amb la col·laboració dels ajuntaments de Borrassà, Castelló d’Empúries, L’Escala, Llançà, Roses i Vilafant.

La sessió de treball, que tenia com a objectiu debatre i compartir les necessitats específiques que tenen les persones que viuen al poble, ha evidenciat necessitats específiques pel que fa a un espai de trobada entre gent gran que millori la relació entre les persones que viuen al municipi, la necessitat d’un espai de cura i atenció a les persones grans més dependents, i finalment la necessitat de més reconeixement de la diversitat d’edats i perfils de la gent gran a l’hora de programar serveis i activitats al poble.

El treball dut ha terme ha fonamentat la coneixença entre els i les assistents, els quals s’han disposat a seguir les properes dos sessions del projecte, tindran com a objectiu es buscara estratègies i accions concretes per resoldre aquestes necessitats entre tots els agents del territori (Ajuntament, Consell Comarcal, Entitats, i també entre els veïns i veïnes). Les properes sessions tindran lloc els dies, dijous 3 de novembre de 18 a 20h,, i el dimarts 8 també de 18  a 20h, a la Sala Tramuntana. Si teniu ganes de contribuir en definir quines polítiques i iniciatives locals calen per un envelliment actiu i digne a Borrassà, no us perdeu les properes trobades! Les inscripcions es poden fer a través del web mes60.cat, o a l’Ajuntament.