Primera sessió del projecte +60 Alt Empordà a Castelló d’Empúries (resum)

Una vintena de persones de més de 60 anys han participat aquest dimarts 15 de novembre en el procés participatiu “+60Alt Empordà. Propostes per a un envelliment actiu”, convocades per l’Ajuntament de Castelló d’Empúries i el Consell Comarcal de l’Alt Empordà.

Entre converses i reflexions ordenades pels facilitadors, han sorgit i s’han subratllat un seguit de necessitats que aquest col·lectiu té. Les tres més compartides i prioritzades han estat, primer, la de millorar la comunicació i informació de les activitats que s’organitzen al municipi, segon, la necessitat de formació sobre l’ús de les TIC, i la de programar activitats de lleure per a la gent gran més diverses.

L’ambient ha estat acollidor, fomentant la coneixença entre els i les assistents, els quals s’han disposat a seguir les properes dos activitats del projecte. En aquests propers tallers es buscaran estratègies i accions concretes per resoldre aquestes necessitats entre tots els agents del territori (Ajuntament, Consell Comarcal, Entitats, i també entre els veïns i veïnes). Aquestes trobades tindran lloc els propers dimarts 22 i 29 de novembre de 17:00 a 19:00.

Si tens ganes de contribuir en definir quines polítiques i iniciatives locals calen per un envelliment actiu i digne, no et perdis les properes trobes! Inscriu-te a través de la web www.mes60.cat, o trucant l’Ajuntament.

Podeu consultar el resum dels temes tractats en aquest primera sessió en el següent enllaç.