Primera sessió del projecte +60 Alt Empordà a La Jonquera (resum)

Una vintena de persones de més de 60 anys han participat aquest dilluns 14 de novembre en el procés participatiu “+60Alt Empordà. Propostes per a un envelliment actiu”, convocades per l’Ajuntament de La Jonquera i el Consell Comarcal.

Entre converses i reflexions ordenades pels facilitadors, han sorgit i s’han subratllat un seguit de necessitats que aquest col·lectiu té. Les tres més compartides i prioritzades han estat, primer la de més formació sobre noves tecnologies, segon, la de disposar d’una oferta més àmplia i diversa d’activitats de lleure, i en tercer lloc la necessitat d’un espai de trobada, preferiblement en una planta baixa que permeti d’enfortir la comunicació i la relació entre les persones grans de municipi.

L’ambient ha estat acollidor, fomentant la coneixença entre els i les assistents, els quals s’han disposat a seguir les properes dos activitats del projecte. En aquests propers tallers es buscaran estratègies i accions concretes per resoldre aquestes necessitats entre tots els agents del territori (Ajuntament, Consell Comarcal, Entitats, i també entre els veïns i veïnes). Aquestes trobades tindran lloc els propers dilluns 21 i 28 de novembre de 10:30 a 12:30, sempre als Porxos de Can Laporta.

Si tens ganes de contribuir en definir quines polítiques i iniciatives locals calen per un envelliment actiu i digne, no et perdis les properes trobes! Inscriu-te a través de la web www.mes60.cat, o trucant a Can Laporta.

Podeu consultar el resum dels temes tractats en aquest primera sessió en el següent enllaç.