Sessions de participació del +60 a Borrassà, Llançà i Vilafant

Programades les primeres sessions del projecte +60 Alt Empordà. Propostes per a una envelliment actiu

Les sessions de participació del procés de participació +60 Alt Empordà. Propostes per a un envelliment actiu s’inicien la darrera setmana d’octubre als municipis de Borrassà, Llançà i Vilafant.

+60 Alt Empordà. Propostes per a un envelliment actiu és un procés de participació per a la definició de polítiques i actuacions locals d’envelliment actiu promogut pel Pla per a la Inclusió i la Cohesió social de l’Alt Empordà 2013-2016 del Consell Comarcal de l’Alt Empordà amb la col·laboració dels ajuntaments de Borrassà, Castelló d’Empúries, L’Escala, Llançà, Roses i Vilafant.

+60 Alt Empordà vol obrir un procés de reflexió sobre l’envelliment actiu a la comarca amb la finalitat d’acordar accions i fer una proposta de recomanacions als ajuntaments per a millorar la qualitat de vida de les persones més grans que resideixen a la comarca.

El projecte preveu la realització de 3 sessions de participació en cadascun dels municipis que col·laboren en el desplegament del procés de participació. Les sessions de de participació, que s’iniciaran la darrera setmana d’octubre, tenen com a objectiu millorar el coneixement sobre les situació i necessitats de les persones +60 del municipi per tal de definir línies de treball i accions i acordar prioritats d’intervenció en cadascun dels municipis que participen en el projecte.

Les sessions de participació estan dirigides a la població +60 del municipi i a les entitats locals. Les places del tallers són limitades, pel que és indispensable fer la inscripció prèvia a través del web http://mes60.cat/inscripcio o adreçant-se a l’ajuntament del municipi.

Les sessions als municipis de Borrassà, Llançà i Vilafant estan previstes per als següents dies:

Borrassà

Sessió 1: 25 d’octubre; Sessió 2: 3 de novembre; Sessió 3: 8 de novembre

Horari: 18:00 – 20:00h

Lloc: Sala Tramuntana

Més informació i inscripcions a l’Ajuntament de Borrassà o al web www.mes60.cat/inscripcio/

Llançà

Sessió 1: 24 d’octubre; Sessió 2: 2 de novembre; Sessió 3: 7 de novembre

Horari: 9:30 – 11:30h

Lloc: Sala de conferències de la Casa de cultura

Més informació i inscripcions a l’Ajuntament de Llançà (Oficina d’Atenció al Ciutadà; de dilluns a divendres de 9:30 a 14h; Telf. 972.380.181) i al web www.mes60.cat/inscripcio/

Vilafant

Sessió 1: 25 d’octubre; Sessió 2: 3 de novembre; Sessió 3: 8 de novembre

Horari: 9:30 – 11:30h

Lloc: Casal de la Gent Gran del nucli antic

Més informació i inscripcions a l’Ajuntament de Vilafant (Oficina Municipal d’Atenció Ciutadana; de dilluns a divendres de 8:00 a 14h; Telf. 972.546.020) o al web www.mes60.cat/inscripcio/