Segona sessió de participació del projecte +60 a L’Escala

Una quinzena de persones de més de 60 anys de L’Escala es van reunir dimarts passat per continuar el procés participatiu “+60 Alt Empordà. Propostes per un envelliment actiu”. Entre converses i reflexions ordenades per uns facilitadors, van sorgir i s’han subratllat un seguit de propostes concretes per a resoldre les les necessitats detectades en l’anterior sessió de treball.

La trobada va servir també per conèixer què està fent l’ajuntament en varis d’aquests temes, i com conjuntament es poden sumar esforços i aportar idees per millorar la situació de la gent gran al poble.

A la sessió es van poder tractar totes les qüestions identificades en l’anterior taller: la necessitat de més companyia a la gent gran, la necessitat d’acompanyament de persones amb dependència, la necessitat d’ajudar a les persones grans amb falta de recursos, la millorar del transport públic tant dins el municipi com amb Girona i la resta de la comarca. així com la necessitat d’actualitzar l’oferta formativa en noves tecnologies, entre altres temes.

En el proper i últim taller es treballarà per concretar més aquelles propostes i línies de treball on la gent gran pot aportar més, i conjuntament buscar la manera de fer-les operatives amb els agents del territori (Ajuntament, Consell Comarcal, Entitats, i també entre els veïns i veïnes). La darrera trobada tindrà lloc el proper dimarts 29 de novembre de de 10 a 12h, a la sala polivalent del Casal de Jubilats Jardí del Pedro.

Si tens ganes de contribuir en definir quines polítiques i iniciatives locals calen per un envelliment actiu i digne, no et perdis les properes trobes! Apunta’t a través de la web mes60.cat, o l’Ajuntament.

Podeu consultar el resum dels temes tractats en la segona sessió en el següent enllaç.