Segona sessió de participació del projecte +60 a Llançà (Resum)

Una dotzena de persones de més de 60 anys de Llançà es van reunir ahir per continuar el procés participatiu “+60 Alt Empordà. Propostes per un envelliment actiu”. Entre converses i reflexions ordenades per uns facilitadors, van sorgir i s’han subratllat un seguit de propostes concretes per a resoldre les necessitats detectades en l’anterior sessió de treball.

La trobada va servir també per conèixer què està fent l’ajuntament en varis d’aquests temes, i com conjuntament es poden sumar esforços i aportar idees per millorar la situació de la gent gran al poble.

A la sessió es van poder tractar totes les qüestions identificades en l’anterior taller: la necessitat d’una residència per a gent gran, els problemes de mobilitat i accessibilitat dels carrers del municipi, la necessitat d’ajudes de diferents tipus, així com l’organització d’activitats i la comunicació d’aquestes, entre altres temes.

En el proper i últim taller es treballarà per concretar més aquelles propostes i línies de treball on la gent gran pot aportar més, i conjuntament buscar la manera de fer-les operatives amb els agents del territori (Ajuntament, Consell Comarcal, Entitats, i també entre els veïns i veïnes). La darrera trobada tindrà lloc el proper dilluns 7 de novembre de 9:30 a 11:30, a la Casa de Cultura.

Si tens ganes de contribuir en definir quines polítiques i iniciatives locals calen per un envelliment actiu i digne, no et perdis les properes trobes! Apunta’t a través de la web mes60.cat, o trucant a l’ajuntament.