Segona sessió de participació del projecte +60 a Vilafant (Resum)

Una vintena de persones de més de 60 anys de Vilafant es van reunir ahir per continuar el procés participatiu “+60 Alt Empordà. Propostes per un envelliment actiu”. Entre converses i reflexions ordenades per uns facilitadors, van sorgir i s’han subratllat un seguit de propostes concretes per a resoldre les necessitats detectades en l’anterior sessió de treball.

La trobada va servir també per conèixer què està fent l’ajuntament en varis d’aquests temes, i com conjuntament es poden sumar esforços i aportar idees per millorar la situació de la gent gran al poble.

A la sessió es van poder tractar totes les qüestions identificades en l’anterior taller: la necessitat de millora dels serveis de transport, tant dins el municipi com amb Figueres, formacions en l’ús de noves tecnologies, un espai de trobada que reforci la cohesió entre els diferents barris del municipi, o el civisme i l’ús de l’espai públic, entre altres qüestions.

En el proper i últim taller es treballarà per concretar més aquelles propostes i línies de treball on la gent gran pot aportar més, i conjuntament buscar la manera de fer-les operatives amb els agents del territori (Ajuntament, Consell Comarcal, Entitats, i també entre els veïns i veïnes). La darrera trobada tindrà lloc el proper dimarts 8 de novembre de 9:30 a 11:30, a Casal de la gent gran del nucli antic

Si tens ganes de contribuir en definir quines polítiques i iniciatives locals calen per un envelliment actiu i digne, no et perdis les properes trobes! Apunta’t a través de la web mes60.cat, o trucant a l’ajuntament.