Sessions de participació del +60 a Figueres

Les sessions de participació al municipi de Figueres del procés de participació +60 Alt Empordà. Propostes per a un envelliment actiu s’inicien la primera setmana de novembre.

+60 Alt Empordà. Propostes per a un envelliment actiu és un procés de participació per a la definició de polítiques i actuacions locals d’envelliment actiu promogut pel Pla per a la Inclusió i la Cohesió social de l’Alt Empordà 2013-2016 del Consell Comarcal de l’Alt Empordà amb la col·laboració dels ajuntaments de Borrassà, Castelló d’Empúries, L’Escala, Figueres, La Jonquera, Llançà, Roses i Vilafant.

+60 Alt Empordà vol obrir un procés de reflexió sobre l’envelliment actiu a la comarca amb la finalitat d’acordar accions i fer una proposta de recomanacions als ajuntaments per a millorar la qualitat de vida de les persones més grans que resideixen a la comarca.

El projecte preveu la realització de 2 sessions de participació al municipi de Figueres. Les sessions de participació, que s’iniciaran la primera setmana de novembre, tenen com a objectiu millorar el coneixement sobre les situació i necessitats de les persones +60 del municipi per tal de definir línies de treball i accions i acordar prioritats d’intervenció en cadascun dels municipis que participen en el projecte.

Les sessions de participació estan dirigides a la població +60 del municipi i a les entitats locals. Les places del tallers són limitades, pel que és indispensable fer la inscripció prèvia al Casal Cívic de Figueres – L’Empordà  (C/Joan Subias, s/n), trucant al telèfon 972.510.511 o a través del mail mcustey@figueres.org

El calendari de sessions previst a Figueres és el següent:

  • Sessió 1: 3 de novembre de 10-12h o de 17:30-19:30h
  • Sessió 2: 10 de novembre de 10-12h o de 17:30-19:30h

Lloc: Casal Cívic de Figueres (C/Joan Subias, s/n)

Trobaràs més informació sobre el +60 Alt Empordà a Figueres en aquest enllaç.